КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Незалежність – це ми!

Дата: 20.08.2019 13:41
Кількість переглядів: 1173

Двадцять вісім років дороги позаду. Хороший привід і можливість робити висновки. Але нині це не самоціль. Адже висновки потрібні для того, що знати, куди рухатися далі. Так давайте про це і поговоримо.
Одразу хочеться поставити питання руба: чого більше від незалежності – втрат чи здобутків? Різні покоління людей нададуть різну відповідь, і під спільний знаменник їх звісно не підвести. То чому ж не сказати так, незалежність відкрила багато можливостей, які молода держава не завжди могла реалізувати. Але тут не потрібно ані посипати голову попелом, ані затягувати очі ідеалістичною полудою.
Адже важливо знати й розуміти не лише те, що дала чи не дала нам незалежна держава, але й те, що залежить від нас самих у побудові незалежної країни. Бо чим більша незалежність кожної людини (а значить, і її сила духу, самодостатність, дисциплінованість, віра, реалізованість творчого потенціалу, інтелектуальний і культурний рівень), тим більшою є сила і міць держави.
За 28 років багато зроблено задля формування державної України, і саме проголошення незалежності є перший кроком до створення демократичної, сильної та соціально-правової держави!..
Останні чотири роки, ми є свідками великих змін, що відбуваються в нашій країні, а саме, створення та зміцнення місцевого самоврядування. Ці нові часи дали можливості для розвитку, а з ними принесли в життя відповідальність та тривогу за правильність рішень.
Пригадуючи пройдений шлях починаєш розуміти, що будь-який прогрес це клопітка праця кожного спеціаліста, керівника чи депутата. Це витрачені нерви під час напрацювань та прийнятті рішень. Це кіпа підготованих документів, які так часто треба допрацьовувати або й взагалі змінювати, адже попри позитивні зрушення в державі, роботи з паперами зовсім не поменшало.
Та за всіма цими труднощами єдиним задоволенням для кожного з нас – це бачити як твої проекти, над якими ти сидів не одну ніч починають реалізовуватись. Можливо хтось розкритикує, комусь це видасться не тим рішенням, що треба. Але будуть й ті люди, які скажуть: «Молодці! Взяли й зробили», саме задля цього й треба працювати! Працювати задля людей!
Отже скоро ми матимемо можливість дізнатись думки під час реалізації наступних проектів, які селищна рада почала впроваджувати:
• Розпочато ремонт покрівлі спортивного залу Гаврилівської ЗОШ
• Розпочато ремонт покрівлі Олександрівського будинку культури
• Проводиться капітальний ремонт системи опалення частини приміщення будівлі ОП «Горьківський ЗПЗОС»
• Тривають роботи, щодо реконструкції очисних споруд в смт Каланчак
• Оголошено тендер на будівництво багатофункціонального спортивного майданчика для ОП «Каланчацький ЗПЗСО№1»
• Оголошено тендер для закупівля шкільного автобусу
• Продовжуємо відновлення освітлення в населених пунктах: Каланчак, Бабенківка Перша, Гаврилівка Друга, Вербове, Привілля, Максима Горького, Бабенківка Друга, Роздольне.
• Розпочато капітальний ремонт автодороги по вулиці Гагаріна в селі Новопавлівка.
Нехай наші впевнені та помірні кроки сповнюють серця гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння. З Днем Незалежності України!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь