КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Незалежність – це ми!

Дата: 20.08.2019 13:41
Кількість переглядів: 1165

Двадцять вісім років дороги позаду. Хороший привід і можливість робити висновки. Але нині це не самоціль. Адже висновки потрібні для того, що знати, куди рухатися далі. Так давайте про це і поговоримо.
Одразу хочеться поставити питання руба: чого більше від незалежності – втрат чи здобутків? Різні покоління людей нададуть різну відповідь, і під спільний знаменник їх звісно не підвести. То чому ж не сказати так, незалежність відкрила багато можливостей, які молода держава не завжди могла реалізувати. Але тут не потрібно ані посипати голову попелом, ані затягувати очі ідеалістичною полудою.
Адже важливо знати й розуміти не лише те, що дала чи не дала нам незалежна держава, але й те, що залежить від нас самих у побудові незалежної країни. Бо чим більша незалежність кожної людини (а значить, і її сила духу, самодостатність, дисциплінованість, віра, реалізованість творчого потенціалу, інтелектуальний і культурний рівень), тим більшою є сила і міць держави.
За 28 років багато зроблено задля формування державної України, і саме проголошення незалежності є перший кроком до створення демократичної, сильної та соціально-правової держави!..
Останні чотири роки, ми є свідками великих змін, що відбуваються в нашій країні, а саме, створення та зміцнення місцевого самоврядування. Ці нові часи дали можливості для розвитку, а з ними принесли в життя відповідальність та тривогу за правильність рішень.
Пригадуючи пройдений шлях починаєш розуміти, що будь-який прогрес це клопітка праця кожного спеціаліста, керівника чи депутата. Це витрачені нерви під час напрацювань та прийнятті рішень. Це кіпа підготованих документів, які так часто треба допрацьовувати або й взагалі змінювати, адже попри позитивні зрушення в державі, роботи з паперами зовсім не поменшало.
Та за всіма цими труднощами єдиним задоволенням для кожного з нас – це бачити як твої проекти, над якими ти сидів не одну ніч починають реалізовуватись. Можливо хтось розкритикує, комусь це видасться не тим рішенням, що треба. Але будуть й ті люди, які скажуть: «Молодці! Взяли й зробили», саме задля цього й треба працювати! Працювати задля людей!
Отже скоро ми матимемо можливість дізнатись думки під час реалізації наступних проектів, які селищна рада почала впроваджувати:
• Розпочато ремонт покрівлі спортивного залу Гаврилівської ЗОШ
• Розпочато ремонт покрівлі Олександрівського будинку культури
• Проводиться капітальний ремонт системи опалення частини приміщення будівлі ОП «Горьківський ЗПЗОС»
• Тривають роботи, щодо реконструкції очисних споруд в смт Каланчак
• Оголошено тендер на будівництво багатофункціонального спортивного майданчика для ОП «Каланчацький ЗПЗСО№1»
• Оголошено тендер для закупівля шкільного автобусу
• Продовжуємо відновлення освітлення в населених пунктах: Каланчак, Бабенківка Перша, Гаврилівка Друга, Вербове, Привілля, Максима Горького, Бабенківка Друга, Роздольне.
• Розпочато капітальний ремонт автодороги по вулиці Гагаріна в селі Новопавлівка.
Нехай наші впевнені та помірні кроки сповнюють серця гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння. З Днем Незалежності України!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь