A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

В с. Роздольне урочисто відкрили підрозділ місцевої пожежної охорони!!

Дата: 20.08.2019 13:43
Кількість переглядів: 402

20 серпня відбулось урочисте введення в дію нового підрозділу місцевої пожежної охорони(МПО) у с. Роздольне. Ця подія, без перебільшення, визначна для жителів найближчих сіл, які відтепер у випадку надзвичайної події чи ситуації на їхніх подвір’ях чи у господарствах зможуть розраховувати на допомогу не лише професійних рятувальників, а й місцевих вогнеборців. Зрозуміло, що за будь-яких обставин пожежники 12-ДПРЧ прибудуть до місця події, та долаючи відстань від райцентру втрачається дорогоцінний час, який у будь яких випадках відіграє вирішальну роль.
Приємно зазначити, що до облаштування приміщення МПО долучились місцеві інвестори, за кошти яких буї проведений ремонт приміщення. Ну а селищна рада за рахунок місцевого бюджету посприяла обладнанню боксу, придбання спеціальних інструментів та виділила кошти на поточним ремонт для пожежного автомобіля. Формений одяг для працівників забезпечив керівник 12-ДПРЧ.
Урочисто перерізали стрічку перший заступник селищного голови Андрій Лабушний, в.о. старости Ігор Семержий та заступник начальника Головного управління ДСНС України у Херсонській обл. Катерина Гаврилова. Після чого почесні гості мали змогу оглянути приміщення підрозділу, ознайомитися з технікою та озброєнням рятувальників, а вихованці місцевого дитячого садку отримати позитивні враження від «великої червоної машини» .
Тож вітаю особовий склад підрозділу із початком нелегкої, проте важливої і вкрай необхідної для наших співвітчизників роботи. Бажаю успіхів у професійній діяльності та якомога менше тривожних викликів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь