A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Виставка народних умільців

Дата: 14.09.2019 13:53
Кількість переглядів: 606

Талановитий український народ здавна славиться вмінням створювати унікальні й надзвичайно красиві орнаменти та візерунки. В загадкових розписах посуду, вишивках та фресках — вся історія нашої рідної землі з віруваннями, неповторними звичаями і традиціями її жителів. В Каланчаці цілий букет народних митців У цей букет вплітаються й обдаровані, талановиті люди, що мешкають тут. Радість, замріяність, духовну мудрість, красу, чарівність краю, відтворюють в мальовничий полотнах, вишивці, ткацтві, різьбі по дереву, гончарстві.
До дня селища, відбулась виставка - продаж виробів народних умільців, присутні мали можливість не тільки помилуватись виробами, але й придбати їх собі на згадку. Подяку від селищного голови отримали: Буду Тетяна, Буцу Катерина, Гриневич Галина, Жабіцька Наталія, Косенко Катерина,Красновска Альона, Красновська-Кафтан Інна, Молдован Маргарита, Мотрюк Наталія, Філіпова Тетяна, Дудченко Світлана та Бондар Ольга. Подяка та шана Вам мої односельці, вашим творчим досягненням радіє увесь Каланчак!
Впевнена, що свої вміння ви передасте своїм дітям, внукам, щоб ваша справа завжди процвітала та радувала око усіх охочих. Нехай вас ніколи не покидає творча фантазія. Бажаю щастя, здоров’я та творчої наснаги на багато-багато років!
Дякую за невимовну красу і титанічну працю!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь