A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Кумири та кумирчики

Дата: 14.09.2019 13:56
Кількість переглядів: 534

Дитина – це чистий аркуш паперу, на якому ми закладаємо ті основи, які потрібні для гідного життя людини. Усі батьки без винятку мріють про чемних, слухняних та розумних дітей. І кожен знає, що подорослішавши, дитина природно відтворить поводження і стиль життя батьків. Та не все так просто… сучасний світ дарує нам блага інтернету та телебачення, а це сто відсотків означає, що коли батьки відволіклись, їх чадо може відтворювати вже інших кумирів.
Отож не дивно, що конкурс «Кумири та кумирчики», що відбувся 14 вересня був приречений на фурор. Присутніх радували виступи народного хореографічного колективу «Живчики» ну і звичайно ж самі конкурсанти, а їх було багато. Цього святкового дня вовчиці пірнали з головою в полон Олега Винника, повертались на морські пляжі з «Лісапетним батальйоном», мудрували з «Солохою», плакали з «Казкою», драйвували з дикими танцями і багато чого іншого.
Сьогодні не було переможців та переможених, кожен отримав медаль, грамоту та подарунок від членів журі, а перший заступник селищного голови, Андрій Лабушний наприкінці конкурсної програми привітав конкурсантів та побажав подальших злетів ну і звичайно ж радувати та слухати своїх батьків (напевне, батько двох дітей, знає про що говорить)????????.
Вітаю учасників! Ви запалили наші серця!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь