A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Село моє, для мене ти єдине!

Дата: 15.09.2019 13:57
Кількість переглядів: 560

Промайнули роки, змінилось не одне покоління жителів села, і я впевнена, не раз будемо дізнаватись все нові факти з історичного минулого. До того ж і самі ми зараз творимо історію, для майбутніх поколінь.
Для своїх односельців Каланчацька селищна рада влаштувала святковий концерт, що відбувся 14 вересня 2019 року на парапеті Головного будинку культури. З вітальним словом виступив селищний голова Володимир Зінчук, який побажали добробуту, процвітання, здоров’я, мирного неба над головою, і наголосив, що найціннішим багатством нашої Батьківщини є її люди.
Воно й не дивно, адже наші односельці – працьовиті, скромні, їх щоденна праця – то джерело людської мудрості і самовідданості. З нашої каланчацької землі вийшло немало відомих педагогів, лікарів, інженерів, письменників, художників і просто чудових людей, які своєю працею звеличують наш таврійський край. Серед яких Федкевич Надія Василівна, Пушкіна Наталія Миколаївна, Нігачова Галина Дмитрівна, Ружицької Людмили Пантеліївни, Куюн Надія Дмитрівна, Ботвінко Наталія Іванівна, Дем’янова Лідія Єгорівна, Лідія Крайнова та інші.
На святі були присутні й почесні громадяни селища: Шахов Микола Олександрович – ветеран Другої Світової війни , Супрун Олександра Іванівна – «Відмінник народної освіти України», вчитель вищої категорії, вчитель – методист та Радіонова Лідія Леонтіївна – «Відмінник народної освіти України», кавалер двох орденів «Знак пошани».
Летять роки, неначе птахи і ось вже 50 років пліч – о – пліч крокують по життю подружжя Дем’янових: Лідія Єгорівна та Анатолій Олексійович, і їх опереджають Лідія Леонтіївна Радонова з чоловіком Олександром Пантелійовичем, які відсвяткували шістдесят шосту річницю подружнього життя. То з такої приємної нагоди, селищний голова вручив подружжям цінні подарунки.
Продовжуючи тему сімейного вогника, хочеться додати, що за рік наше селище поповнилось на 178 новонароджених, з них 92 хлопчик та 86 дівчаток. Та це ще не все, напередодні дня народження нашого селища, 12 вересня, сім’я Гукових подарувала нам ще одного богатиря - з вагою три з половиною кілограми та має ріст 51 сантиметр. Вітаємо родину цінними подарунком!
На протязі всього свята нас дивували аматори головного будинку культури та його філій. До нас навіть завітали привітати гості з с.Гарилівка. Дякуємо за приємний вечір в чудовій компанії, за те, що свято об’єднало нас і нагадало, що ми з вами родині і нам треба триматись разом.
Завершували концертну програму українською пісне, а голова селища Володимир Зінчук подякував присутнім, що долучились до свята та запросив на святкову дискотеку, розім’яти кісточки, не тільки молодь села, а й усіх його жителів!!!
Разом ми єдині!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь