A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

«Актуальні проблеми розвитку дитячо-юнацького туризму і краєзнавства в громаді».

Дата: 28.09.2019 13:59
Кількість переглядів: 489

27 вересня 2019 року, на території паркової зони с. Роздольне стартував семінар-практикум працівників закладів освіти «Актуальні проблеми розвитку дитячо-юнацького туризму і краєзнавства в громаді».
Змагання відкрив перший заступник селищного голови Андрій Лабушний, який привітав учасників з першим днем трудових звершень, побажав успіхів, перемог та гарно провести вихідні.
До участі у заході долучилися представники п’яти закладів загальної середньої освіти Каланчацької селищної ради, Новокиївська спеціальна ЗОШ І-ІІ ст. Херсонської обласної ради та Олексіївська ЗОШ І-ІІІ ст Каланчацької районної ради.
Протягом двох днів освітяни змагатимуться у двох великих блоках: туристсько-спортивній естафеті та конкурсній програмі. Під час туристсько-спортивної естафети учасникам доведеться долати заболочені ділянки з допомогою жердин, переправлятися по вірьовці з перилами, через яр по колоді, долати «Маятник», завал та заболочену ділянку по купинах, рухатися по-пластунськи, в’язати вузли та стріляти з пневматичної зброї.
Конкурсна програма буде не менш насиченою: творчо представити українську народну пісню, показати знання з теми «Розвиток дитячого туризму та краєзнавства на Херсонщині» у туристсько-краєзнавчій вікторині «Херсонщина туристична» та пройти туристсько-краєзнавчий квест «Херсонщина – мій рідний край». Крім того, протягом двох днів буде оцінюватися туристський побут кожного табору (санітарно-гігієнічний стан табору, місць зберігання продуктів, прийом їжі, порядок в наметах, в таборі, зовнішній вигляд команди).
Вперед до перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь