A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Дитячий садок – це радість для дітей, творчість для педагогів, спокій для батьків, успіх для всіх

Дата: 27.09.2019 14:01
Кількість переглядів: 714

У кожної знакової події є своя історія. Є вона і у Дня дошкілля. Своїм народженням свято працівників дошкільної освіти України завдячує журналістській ініціативі. У 2006 році редакції фахових видань дошкільної освіти оприлюднили ідею започаткувати урочисту дату для багатотисячної освітянської спільноти дошкільних установ країни. Ідея сподобалась, проте офіційного статусу День дошкілля чекав аж до 2011 року, поки не був схвалений І Всеукраїнським з’їздом працівників дошкільної освіти.
27 вересня у приміщенні світлиці пройшов захід з нагоди святкування Дня дошкілля, на який були запрошені всі , хто причетний до виховання наймолодших українців. Також на свято завітав перший заступник селищного голови Андрій Лабушний, який привітав представників системи дошкільної освіти.
«Сьогоднішнє свято - це ще одна прекрасна нагода, для мене, подякувати тим, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Бути вихователем це не просто професія, бути вихователем дошкільного навчального закладу – високе покликання і глибока повага.» - зауважив Андрій Григорович.
Дійсно, саме від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника дошкільного закладу, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя, наше майбутнє і надія. Саме з дитинства, закладаються основи людяності, доброти, ввічливості. Велика шана вам шановні представники дошкільних закладів всіх поколінь.
Справжньою окрасою цьогорічного свята були виступи вихованців дошкільних навчальних закладів «Казка» та «Сонечко». Маленькі зірочки подарували присутнім чудові емоції та гарних настрій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь