A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Учителю! Невже ти не втомився, У юні душі класти щось нове, Для цього ти на світі народився, У цьому є покликання твоє

Дата: 02.10.2019 14:04
Кількість переглядів: 636

Наразі ми живемо у час стрімких змін: невпинно здійснюється модернізація освіти, впроваджуються нові освітні технології. Але при цьому завжди залишається незмінною велика роль Вчителя: наставника та керівника. Професіоналізм, творчість, чуйне ставлення до дітей завжди будуть відрізняти представників цієї славної професії від інших професій! Бо присвятити своє життя навчанню та вихованню підростаючого покоління - благородна справа.
Саме в першу неділю жовтня усі навчальні заклади нашої країни відзначають свято – День працівників освіти. Учні готуються до нього з ентузіазмом і творчим підходом: першокласники малюють кольоровими олівцями осінні букети, середня школа активно готує подарунки власними руками, старшокласники складають вірші і пісні, ставлять цілі концерти для своїх вчителів . Працівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування намагаються не відставати і щорічно вітають своїх освітян з таким важливим для всієї країни святом.
02 жовтня в приміщенні Головного будинку культури Каланчацька громада святковим концертом відзначила свято - День вчителя!
Цього святкового дня слова вітань лунали від першого заступника селищного голови Андрія Лабушного, голови райради Ігора Замми та першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Чурая, начальника відділу освіти, молоді та спорту Каланчацької селищної ради Олени Ситнікової та в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Каланчацької районної державної адміністрації Надії Березницької. Грамотами та подяками було відзначено кращих у своїх професії.
Привітати освітян також завітав директор департаменту освіти, науки та молоді – Криницький Євген Анатолійович. Який побажав присутнім постійного творчого натхнення, міцного здоров’я, благополуччя, щастя і нових досягнень у професії та нагородив переможців обласного конкурсу серед вчителів загальноосвітніх навчальних закладів «Флагмани шкіл Херсонщини 2019»:
Концертна програма супроводжувалась драйвовими танцями та хвилюючими піснями. Цього дня дарували святкову атмосферу: народний вокальний ансамбль «Южаночка», Дитячий ансамбль «Домісольки», Вокальний ансамбль «Лілея», ансамблю духових інструментів, Танцювальний колектив сучасного танцю «Денс стайл», Молодіжний гурт «Злагода», Чоловічий вокальний ансамбль СБК «Партизан», Фортепіанний дует та Ансамбль скрипалів (дитяча музична школа), Мішаний ансамбль «Гармонія», Народний гурт «ХТО»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь