A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

«Пахне рідне село: і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…»

Дата: 15.10.2019 14:09
Кількість переглядів: 1016

Восени, коли чарує зір осіння позолота і мріє сивим павутинням бабине літо, коли ще тепло огортає душу і природа дарує неповторні дні, мешканці села Олександрівка відзначають День села. Саме в цей день з'їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька.
Розпочалося свято з самого ранку зібравши біля клубу місцевих жителів та гостів від старого до малого. 0 8:30 пройшов спортивний квест, в якому приймали участь 3 команди: «Ze best», «family», «Башмачки». Хлопці та дівчата проявили неабияку спритність, завзятість та креативність. По закінченню змагань результати були наступні: перше місце посіли - Ze best, 2 місце – family, 3 місце - «Башмаки».
Поки молоде покоління змагалось, мешканці трошки поважнішого віку активно готувались до проведення ярмарки під час якої пройшов конкурс караоке, а караоке на селі це своєрідна забава, кожен хоче спробувати власні сили та вибороти право називатись «золотим голосом Олександрівки». Серед учасників знайшлась і переможниця - Лейла Галандарова.
Ну і звичайно о 13:00 відбувся концерт за участі місцевих аматорів, учасників художньої самодіяльності Олександрівського БК, які вітали земляків поетичними рядками, музичними композиціями, драйвовими танцями, які присвячувались і Україні, і рідному краю, і рідним батькам.
Зі словами вітань до своїх односельців звернулись перший заступник селищного голови Андрій Лабушний та діловод відділу загальної та організаційної роботи виконавчого комітету селищної ради Володимир Гонта. Подякували односельцям за активну життєву позицію та допомогу. Побажали селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.
Грамотами Каланчацького селищного голови
- за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у соціально-економічний розвиток с.Олександрівка, активну професійну та громадянську позицію у вирішенні проблем сьогодення, відповідальне ставлення до виконання обов’язків та з нагоди святкування 199-річчя с.Олександрівка нагороджено - діловода відділу загальної та організаційної роботи виконавчого комітету селищної ради Каланчацької селищної ради, Володимира Гонту
- за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у виховання учнівської молоді с.Олександрівка, пропаганду здорового способу життя, активну участь у житті громади та з нагоди святкування 199-річчя с.Олександрівка нагороджено - інструктора-методиста з фізичної культури та спорту відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Каланчацької селищної ради, Миколу Крупу.
Також грамотою та почесним званням «пожежник» нагороджені пані - Потрогаш Антоніна Адамівна та Саітова Вікторія Степанівна. Ці відчайдушні жіночки 1 вересня, вночі у центра села гасили пожежу. Правду говорять наші жінки і коня на скаку зупинять і в палаючу хату ввійдуть.
По закінченню офіційної частини на всіх охочих чекала лотерея, смачна каша та звичайно чарка горілочки.
Від себе особисто хочеться подякувати організаторам, що даєте можливість - відпочивати гарно і гуртом! Олександрівка одне з сіл Каланчацької громади яке тримає приклад того, що село живе, тримає марку, прагне кращого для себе і своїх діточок!
Завдяки працьовитим людям воно завжди прикрашене, підметене, обкошене, обсаджене квітами і деревцями і, головне, - воно живе особливою атмосферою: можемо і зробимо ще краще! Це - олександрівці! Як кажуть у нас жартома - не селяни, а нація!»
Зі святом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь