A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Каланчацька громада відзначили День Збройних Сил України

Дата: 09.12.2019 14:27
Кількість переглядів: 436

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов'язок тих, хто живе на цій землі.
З давніх давен - українці славились, як миролюбний народ, знаходячи спільну мову з «сусідами», ніхто не міг навіть уявити, що один з них піде війною на нашу землю, в наші домівки, та забере у нас найдорожче-життя, свободу, вибір!..
…Понад два десятиліття наша армія перебувала у стані занепаду, за роки незалежності вона ослабла, втратила бойову здатність. І лише з початком війни, ми почали нарощувати свій бойовий арсенал. Згадали вислів: «Ніхто крім нас»… І вдалось, ми збудували одну з найбільш потужних армій на континенті!
Сьогодні ж ми з гордістю відзначаємо – День Збройних сил України ! Віддаємо шану тим хто за останні роки зміг відновити колишню славу нашої армії. З нагоди свята у Головному будинку культури Каланчацької селищної ради відбулися урочистості. Зі словами вітань до військовослужбовців та жителів селища звернулись: Каланчацький селищний голова Володимир Зінчук, голова райдержадміністрації Олег Онуце, голова районної ради Ігор Замма. Вони побажали військовослужбовцям успіхів в удосконаленні бойової майстерності, натхнення, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій.
А далі радували присутніх аматори Каланчацької громади. Патріотичні пісні у виконанні чоловічого ансамблю Партизанського СБК, чоловічого ансамблю «Байда», молодіжного ансамблю «Злагода», а також музичний супровід від ансамблю духових інструментів…
Також неймовірні виступи дарували: вихованці дитячої музичної школи Аріна Нікіфорова та Кароліна Курбачова, сімейний дует Світлана та Геннадій Гришко та соліст Віктор Дикий.
Отож зі святом шановні захисники! З Днем Збройних сил України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь