КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відзначили день місцевого самоврядування

Дата: 09.12.2019 14:29
Кількість переглядів: 534

Розвиток місцевого самоврядування в Україні має давню і разом з тим нелегку історію. Покопавшись на сторінках минулого можна знайти безліч прикладів розквіту та занепаду місцевої влади. Сьогодення показує нам, що реформи, які відбуваються в державі, йдуть на користь не тільки окремим верствам населення, як це було завжди. Вони дають поштовх для успішного самостійного розвитку громад.
Представники органів місцевого самоврядування розуміють, що їм випала почесна і відповідальна місія – представляти громаду, знати її проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення...Саме від професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності кожної посадової особи залежить добробут та майбутнє громади.
Напередодні державного свята Дня місцевого самоврядування, 06 грудня, у малій залі Головного будинку культури відбувся концерт.
З вітальним словом до присутніх звернулися селищний голова Володимир Зінчук, голова райдержадміністрації Олег Онуце та голова райради Ігор Замма. Вони побажали міцного здоров’я, миру, єдності, нових досягнень та подальших успіхів у розбудові нашого краю.
Грамотою голови селищної ради, за багаторічну сумлінну працю, особистий вагомий внесок у соціально-економічний розвиток об’єднаної територіальної громади, активну громадянську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування, нагороджено:
ВОВЧЕНКО Ірину Михайлівну – в.о.старости сіл Гаврилівка Друга, Бабенківка Перша;
СЕМЕРЖИЯ Ігоря Миколайовича – в.о.старости села Роздольне.
Грамотою голови райдержадміністрації, за високу професійну майстерність, сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування району грамотою голови Каланчацької районної державної адміністрації нагороджено:
ЗАММУ Ігоря Борисовича, голову Каланчацької районної ради;
ЛАБУШНОГО Андрія Григоровича, першого заступника Каланчацького селищного голови.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь