КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відзначили день місцевого самоврядування

Дата: 09.12.2019 14:29
Кількість переглядів: 520

Розвиток місцевого самоврядування в Україні має давню і разом з тим нелегку історію. Покопавшись на сторінках минулого можна знайти безліч прикладів розквіту та занепаду місцевої влади. Сьогодення показує нам, що реформи, які відбуваються в державі, йдуть на користь не тільки окремим верствам населення, як це було завжди. Вони дають поштовх для успішного самостійного розвитку громад.
Представники органів місцевого самоврядування розуміють, що їм випала почесна і відповідальна місія – представляти громаду, знати її проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення...Саме від професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності кожної посадової особи залежить добробут та майбутнє громади.
Напередодні державного свята Дня місцевого самоврядування, 06 грудня, у малій залі Головного будинку культури відбувся концерт.
З вітальним словом до присутніх звернулися селищний голова Володимир Зінчук, голова райдержадміністрації Олег Онуце та голова райради Ігор Замма. Вони побажали міцного здоров’я, миру, єдності, нових досягнень та подальших успіхів у розбудові нашого краю.
Грамотою голови селищної ради, за багаторічну сумлінну працю, особистий вагомий внесок у соціально-економічний розвиток об’єднаної територіальної громади, активну громадянську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування, нагороджено:
ВОВЧЕНКО Ірину Михайлівну – в.о.старости сіл Гаврилівка Друга, Бабенківка Перша;
СЕМЕРЖИЯ Ігоря Миколайовича – в.о.старости села Роздольне.
Грамотою голови райдержадміністрації, за високу професійну майстерність, сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування району грамотою голови Каланчацької районної державної адміністрації нагороджено:
ЗАММУ Ігоря Борисовича, голову Каланчацької районної ради;
ЛАБУШНОГО Андрія Григоровича, першого заступника Каланчацького селищного голови.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь