A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Ялинка - символ нового року

Дата: 29.12.2019 14:33
Кількість переглядів: 560

Напередодні новорічно-різдвяних свят кожен бажає перетворити свій дім на казку. Адже атмосферу довгоочікуваних «пригод» створюють красиві та яскраві ілюмінації, лапатий сніг та мороз щипаючи за щічки. Однак ми часто забуваємо, що всі прикраси світу не зрівняються з новорічною ялинкою, адже саме вона є символом зимових свят.
27 грудня на площі ім..Т.Г.Шевченка відбулось урочисте відкриття лісової гості. Селищний голова Володимир Зінчук, привітав присутніх з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, побажав дітлахам здійснення найзаповітніших мрій і бажань, дорослим - достатку, щастя, благополуччя у родинах та віри у мирне і процвітаюче майбутнє нашої країни.
Концертна програма була жвавою. Гарний настрій напередодні Нового року подарували: молодіжний ансамбль «Злагода»(ГБК), сімейний дует Світлани та Геннадія Гришко, ансамбль духових інструментів, а також танцювальний колектив «Danse style».
Чудовий вірш у виконанні наймолодшого учасник свята Коханевич Вероніка ( учениця 8-В класу ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО №1»), змусив кожного пригадати минулий рік, а також впевнено та творче будувати плани на наступний.
Доречі у Каланчацькій громаді стало доброю традицією прикрашати доповнювати ялинку іграшками ручної роботи. Так напередодні Дня Миколая був оголошений конкурс «Ялинкова прикраса». Приємно, що діти нашого селища радо відгукнулись та взяли участь у такому «змаганні». Під час відкриття лісової гості, кращих було відзначено цінними подарунками:
Перше місце - Чечин Микита , учень 7 класу Каланчацької ЗОШ№2;
Друге місце - Скригун Гліб, учень 4 класу Каланчацької ЗОШ№2;
Третя місце - Гиніна Анна, вихованка ЦДЮТ;
Реут Дмитра , учень 6 класу Новопавлівського НВК;
Уютова Аліна, учениця 7 класу Роздольненського НВК.
Великі слова подяки висловлюємо керівникам: БМУ 24 - Павлу Пелешку, 12 ДПРЧ - Олександру Бабичу, приватному підприємцю Геннадію Дяговцю, а також усім хто долучився до встановлення та прикрашення новорічної ялинки.
Також слова подяки хочеться висловити Володимиру Литвиненку, який подарував жителям селища ялинку, що свого часу прикрашала його власне подвір’я.
Дякую всім хто прийняв участь у заході!
Щасливого вам Нового року!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь