A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Різдвяний день зі службами оперативного реагування!

Дата: 07.01.2020 15:29
Кількість переглядів: 452

Два роки тому по всій Україні була започаткована чудова традиція святкувати Різдво з копами. Каланчацька громада не тільки долучилась до неї, але й зробила її більш масштабнішою, розширивши спектр залучених до цього дійства служб. Відтепер ми святкуємо Різдво зі службами оперативного реагування.
07 січня, біля адміністративної будівлі селищної ради, жителі громади та його гості зустрічали Різдво разом з патрульною поліцією, службою порятунку та представниками швидкої допомоги.
Чотири автомобілі, розмістились попереду адмін. будівлі . Здавалось, гул їхніх сирен, під супровід різдвяної музики, було чути на самій відділеній вулиці селища, а морозна, пора року, ще більше додавала гарного настрою.
Діти мали можливість проїхати на службовій автівці "копів", випробувати гучномовець та спецсигнал - так звану "крякалку". Також патрульні дозволяли подивитися та приміряти спорядження, чим радо користувались діти.
В цій метушні особливу увагу привертала велика червона машина -12ДПРЧ, що неначе зачаровувала своєю величчю. 20-ти тонна красуня «нашпигована» різними технічними «штуками», з якими можна не просто сфотографуватись, а й випробувати… включити пожежну сирену, приєднати рукава з пожежним стволом, одягнути апарат на стисненому повітрі, підняти та освітити вулицю прожекторами, та ще й залізти в кабіну водія і відчути себе справжнім рятувальником. Ну а ті хто був самим витривалим і залишився до кінця заходу, рятувальники «прокатнули» на своєму «кльовому» автомобілі( доречі після цього діти в один голос сказали, що мріють стати пожежниками , ну а ми дорослі нарешті дізнались чим рятувальники заманюють в свої ряди дітлахів, воно й не дивно, адже кожен мрію про таку « червону тачку»))
Приємною ноткою стало й те, що цього року охочі мали можливість зігрітись чаєм та кавою, а також пригоститись солоденькими цукерочками, бо що може бути кращим морозного ранку ніж чашечка гарячої кави, різдвяних настрій, який радують молоді люди в формі.
Такі акції допомагають налагодити контакт між населенням та представниками екстренних служб. Адже всі повинні знати до кого звертатись у випадку надзвичайної ситуації.
Дякуємо всім, хто долучився до заходу! Збережемо та примножимо наші традиції.
З Різдвом Христовим!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь