A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Її життя – це музика!

Дата: 24.07.2020 09:05
Кількість переглядів: 442

Музика – стародавній вид мистецтва, здатний об’єднувати людей, і в цьому її найбільша сила. Різні за характером, звичками, поглядами на життя, національністю, пристрастями, моральними принципами люди в концертному залі, затамувавши подих, однаково схвильовано й благоговійно завмирають під хвилею дивовижних чаруючих звуків. І вже на другий план відходять життєві негаразди й турботи, залишається лише вдача мистецтва, яке очищає душу від усього несуттєвого, мізерного, буденного, підносить нас до висот розуміння життя…

У такі моменти розуміємо,  музика – це дихання нашої душі! Вона допомагає справлятись з повсякденними проблемами та приносить задоволення. Музика лікує нас зсередини, якщо ти її чуєш та можеш її відчути.  Без неї в житті дуже тихо й самотньо!!!

В повсякденному житті ми чуємо її постійно, як слухачі, а є люди котрі присвятили їй все своє життя.

Директор Каланчацької школи естетичного виховання - ГОДІНА Валентина Семенівна є однієї з небагатьох яка впродовж свого життя йде з музикою пліч о пліч. Її досвід, високий професіоналізм, творчий пошук перетворили музичну школу, в місце  де можна не тільки  набути знання, а й отримати високий культурний рівень, вона стала відома не тільки в Херсонській області, а й далеко за її межами.

21 квітня 2017 року  виконавчий комітет Каланчацької селищної ради прийняв рішення  від № 96 в якому клопотав про присвоєння Почесного звання «Заслужений працівник культури України». І тільки в 2020 року нагорода знайшла свого героя.

14.05.2020 року під час засідання колегії, голова облдержадміністрації Юрій Гусєв Згідно з Указом Президента України вручив державні нагороди жителям області: почесним званням - «Заслужений працівник культури України»  нагороджено директора Каланчацької школи естетичного виховання - ГОДІНУ Валентину Семенівну.

Шановна Валентино Семенівно!

Ми високо цінуємо притаманні Вам такі прекрасні людські якості, як порядність, доброзичливість у поєднанні з принциповістю та вимогливістю до себе і до підлеглих.

Тож прийміть глибоку пошану та побажання людського щастя, витримки, добра і злагоди, творчого горіння та наснаги, міцного здоров'я та нових творчих успіхів у благородній справі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь