A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Родина – найбільша цінність

Дата: 24.07.2020 09:25
Кількість переглядів: 799

08 липня ми відзначаємо День родини - свято, покликане об'єднати сім’ю для вирішення власних проблем. Саме родина завжди була, є і буде хранителькою духовних цінностей, культури та спадкоємності поколінь - адже в ній закладаються основи громадянства, любові до матері, жінки, Батьківщини, повага до оточуючих. Тому союз сім'ї та держави - необхідна умова добробуту кожного з нас, адже саме благополуччя кожної сім'ї визначає розвиток і процвітання країни.

Чи задумувались ви коли небудь, як з'явилося слово "сім'я"? Один   жартівливий віршик оповідає, що Адам задав Єві сім запитань про те, хто доглядатиме за господарством, виховуватиме дітей, прибиратиме, готуватиме їсти тощо, на що від неї отримав сім ствердних відповідей: "я" - отак і з'явилося слово "сім'я". Жарти жартами, але жінка на своїх плечах у сім'ї тримає чимало клопотів. А якщо сім’я велика то це по своєму подвиг. Тому,  напередодні свята до багатодітної родини Ігнатенків завітав перший заступник селищного голови Андрій Лабушний! Ірина та Володимир виховують  дітей, і ніколи не скаржаться на труднощі. В своїй сім’ї  пані Ірина взяла на тендітні жіночі плечі не тільки турботу про дітей, а й про господарство. Кожного дня не знаючи спокою, працює, але завжди знаходить час приділити увагу рідним, даруючи їм турботу та увагу. Знаючи пані Ірину та її рішення направлені на покращення добробуту своєї родини, інколи ризики задля блага дітей з впевненістю можна сказати, що вона заслуговує на найвищу пошану.

«Виховання дитини – процес складний та відповідальний. Він потребує багато сил, терпіння, турботи та любові. Люди, які присвятили своє життя дітям – заслуговують величезної поваги. Адже батьківський труд неоціненний. І ви, як ніхто інший заслуговує на цю повагу, адже кожен день даруєте своїм дітям свою жіночу любов, ласку та доброту» - зазначив Андрій Григорович вітаючи родину зі святом.

…….Родини бувають різні, єдине що їх поєднує - любов до дітей…

Один філософ стверджував: «Сім’я – це місце, де народжується життя. І ніколи не згасає любов». Ця думка зараз надзвичайно актуальна. Сьогодні багато молодих людей не хоче створювати власні сім’ї, аби не обтяжувати себе зайвими проблемами. Але є й такі, які бажають дати путівку в життя не лише рідним дітям, але й тим хто зайняв вагоме місце в їхній родині, а саме дітям, які знаходяться під опікою.

Однією з таких сімей є  – родина Петрушко.

Пані Тетяна разом з чоловіком виховує чотирьох діток, з яких двоє знаходяться під опікою.  Всі дітки шкільного віку і наполеглива праця яку докладають в родині помітна кожному, адже приносить свої результати: взаємоповагу, відданість, відповідальність.

Тут створені всі умови для навчання, виховання і відпочинку. Батьки вчать своїх чад більше посміхатися і любити людей, прищеплюють всі ті навички, котрі допоможуть в майбутньому стати повноцінним і щасливим громадянином.

Сьогодні державна ставить для себе завдання  створювати якомога більше сімей на вихованні яких будуть знаходитися діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, адже кожна дитина повинна жити в родині і відчувати любов та турботу. Як на мене це велика відповідальність, але й велике щастя, адже як говорив Папа Франциск «Життя прекрасне, коли ти щасливий; але набагато прекрасніше, коли інші щасливі завдяки - тобі».

Тож друзі, зі святом, з Днем родини, цінуйте, піклуйтесь та любіть одне одного!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь