A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Квест-гра «Це моя земля – буду її патріотом»

Дата: 26.02.2018 16:27
Кількість переглядів: 944

22 лютого 2018 року в рамках зимового таборування Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для роїв закладів загальної середньої освіти Каланчацького селищної ради було проведено квест-гру «Це моя земля-буду її патріотом».

Перед стартом учасники квест-гри отримали привітання та побажання від Олени Ситнікової, начальника відділу освіти ,молоді та спорту виконкому Каланчацької селищної ради.

Ознайомившись з правилами квесту, кожен рій на старті отримав завдання для руху та маршрутний лист, у якому судді відмічали проходження етапів та виставляли бали за виконані завдання.

Юним джурам дуже сподобався такий формат таборування і вони так і не змогли визначитися, який же з етапів був найцікавішим. Так, на етапі «Краєзнавчий музей Каланчацької селищної ради» команди мали знайти предмет козацької доби. На етапі «Лабіринт» ройовий мав у лабіринті темної кімнати знайти конверт з наступним завданням. На інших етапах учасники шукали пам’ятки та пам’ятні знаки нашої громади (пам'ятник першопоселенням, Свято-Михайлівську криницю, пам'ятник жертвам Голодомору, пам'ятний учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС; архітектурну пам'ятку, збудовану у 1861 році, Свято-Михайлівську церкву, тощо). На етапі «Спортивний» долали «купини», «попадали у ціль», Змагалися у знанні Козацької доби на «Історичному», виготовляли медальйон-оберіг козацтва на «Творчому», надавали допомогу побратимам на «Медичному», співали козацьких пісень на  «Пісенному» етапі.

На фініш потрапили лише ті команди, члени яких найбільш швидко та правильно виконали всі завдання, дотримались умов квесту-гри, були згуртованими і впевненими, працювали на загальний результат.

У підсумку І місце поділили рої Каланчацької № 1 та Олександрівської загальноосвітніх шкіл; ІІ місце вибороли джури Гаврилівської ЗОШ; ІІІ місце учасники з Каланчацької ЗОШ № 2 та Новопавлівського НВК. Рої-переможці були нагороджені грамотами відділу освіти ,молоді та спорту виконкому Каланчацької селищної ради.

 

                                                        Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Каланчацької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь