A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Зустріч у Світлиці

Дата: 15.09.2017 16:27
Кількість переглядів: 948

Напередодні святкувань Днів народження селища та сіл Каланчацької громади в Світлиці бабусі Ліди  відбулася зустріч ветеранів праці, які проживають у селищі Каланчак. Учасники поринули спогадами у минуле  Таврійського краю. У виконанні ансамблю «Тещі та свекрухи», який відтепер змінив свою прописку на  Територіальний  центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), прозвучали «Пісня про Каланчак» та пісня «Вітальна». Гості Світлиці ознайомилися з новими її експонатами , які напередодні подарували Кишиневська О.А., (вишиті її покійною матусею портьєри на двері), Протопопова В.М. (маслобійку, витонченої роботи колишніх каланчацьких майстрів), Тіткова Т.А. (старовинну праску) та інші.

        На разі в Світлиці йде підготовка до проведення Територіальним центром соціального обслуговування чергового заходу відзначення Дня дошкілля для «ветеранів-дошкільників» Каланчацької громади, який відбудеться 26 вересня 2017 року. Велику допомогу в організації роботи Світлиці та підготовці вищезазначеного заходу на волонтерських засадах проводить ветеран праці дошкільної галузі Каланчацького району    Красікова Л.М.

         Дана зустріч з ветеранами праці ще раз переконала мене, як психолога територіального центру, що для того щоб літні люди відчували себе повноцінними членами суспільства необхідна їх участь у суспільному житті громади, активна життєва позиція та можливість спілкуватися з друзями і однодумцями. 

 

Світлана Харченко

           



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь