A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Знай наших, Каланчацьких !

Дата: 03.04.2017 16:37
Кількість переглядів: 1060

В рамках Всеукраїнського конкурсу «Бібліотека як сучасний інформаційний центр» за проектом «Жива сучасна бібліотека» Каланчацька центральна бібліотека отримала вже другу посилку – добірку  сучасної  літератури провідних українських видавництв від Благодійного фонду «Бібліотечна країна».

   В минулому році наша книгозбірня взяла участь у Всеукраїнському  конкурсі й перемогла. Журі отримало 128 заявок від сільських, селищних, районних, міських та обласних  бібліотек з більшості областей України.

  В повідомленні журі зазначається, що більшість заявок містять оригінальні ідеї та підходи щодо розвитку бібліотек, залучення нових читачів, прагнення бути культурним, інтелектуальним, інформаційним центром для своєї громади.

      Організаторами Конкурсу були Благодійна організація "Благодійний фонд "Бібліотечна країна" у співпраці з Українською бібліотечною асоціацією.

Критеріями відбору переможців серед бібліотек України були:

  • Інноваційність та оригінальність запропонованих ідей;
  • Мотивація щодо успішного розвитку бібліотеки;
  • Попередній досвід діяльності бібліотеки.

Наша книгозбірня витримала всі критерії відбору та перемогла !

    За результатами  конкурсу були одібрані 24 кращих, серед них Каланчацька центральна  бібліотека – єдина серед бібліотек Херсонщини!

    Й знову Каланчацька книгозбірня підтвердила, що є кращою  серед кращих бібліотек Херсонської області  та однією з кращих книгозбірень країни.

    В якості призів наша бібліотека отримала вже другу партію нових цікавих сучасних книжок  від провідних українських видавництв: Фоліо, Брайт Стар Паблішинг,  Наш Формат,  Самміт книга,  Видавництво Анетти Антоненко та інших.

 Цього разу Благодійний фонд «Бібліотечна країна» безкоштовно надав Каланчацькій бібліотеці комплект з 18 книг різної тематики і галузевих знань та 10 журналів.

 Щиро дякуємо організаторам конкурсу !  Пишаємось  перемогою !   

  А жителів Каланчацької громади, наших користувачів та гостей краю запрошуємо відвідати центральну бібліотеку та ознайомитися з цими чудовими книжками !

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь