A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

26 січня 2021 року відбудеться пленарне засідання восьмої сесії Каланчацької селищної ради восьмого скликання

Дата: 22.01.2021 10:20
Кількість переглядів: 528

Пленарне засідання восьмої сесії Каланчацької селищної ради восьмого скликання відбудеться 26 січня 2021 року о 14 годині 00 хвилин в малій залі адміністративної будівлі селищної ради.

Фото без опису

На розгляд восьмої сесії виносяться наступні питання:     
1. Про затвердження Положення про постіні комісії Каланчацької селищної ради.  
2. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Каланчацької селищної ради (територіальної громади)  на 2021 рік.
3. Про затвердження Положення  про бюджет участі Каланчацької селищної територіальної громади.
4. Про звільнення від виконання зобов’язань зі сплати орендної плати за оренду майна комунальної власності в зав’язку з карантинними обмеженнями.
5. Про передачу  будівлі лікарської амбулаторії в оперативне управління КНП « Каланчацька районна лікарня».
6. Про  припинення юридичної особи  комунального  некомерційного підприємства  «Каланчацька стоматологія» Каланчацької селищної ради Херсонської  області  шляхом ліквідації.
7. Про заміну сторони  орендодавця та подовження  договору частини меліоративної системи, площею 91,8 га.
8. Про продовження терміну дії  договору оренди  частини внутрішньогосподарської меліоративної  системи , площею  141,8 га.
9. Про  надання згоди щодо подовження терміну дії  договору оренди нерухомого майна ФОП  Нестеренко В.С.
10. Про реорганізацію шляхом приєднання та припинення юридичних осіб , Хорлівської та  Олексіївської сільських рад Каланчацького району Херсонської області.
11. Про розгляд заяв щодо надання пільги з земельного податку на 2021 рік.
12. Про припинення права користування земельними ділянками.
13. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
14. Про затвердження технічних документацій та проектів землеустрою.
15. Про внесення змін та подовження терміну дії рішень сесій селищної ради
16. Про затвердження проектів землеустроюта надання земельних ділянок у власність. 
17. Про надання земельних ділянок у власність.
18. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   для ведення особистого селянського господарства.
19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва.
20. Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.    
21.  Про затвердження технічних документацій та надання у власність земельних ділянок. 
22. Про розгляд заяв.
23. Про  надання дозволу на виготовлення  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у власність для ведення особистого селянського господарства.
24. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність члену фермерського господарства «ОБРІЙ» та надання її у власність.
26. Про відмову  ПрАТ «ХЕРСОНРИБГОСП» у  зменшенні ставки земельного податку на 2021 рік.
27. Про розірвання договорів оренди землі.
28. Про затвердження акта погодження межі між суміжними земельними ділянками.
29. Про внесення змін до рішення шостої сесії Каланчацької селищної ради  Херсонської області від 24.12.2020 № 69  «Про прийняття комунального закладу Хорлівська загальноосвітня школа I-III ступенів Каланчацької районної ради Херсонської області у комунальну власність Каланчацької  селищної ради Херсонської області».
30. Про внесення змін до рішення  шостої сесії Каланчацької селищної ради  Херсонської області від 24.12.2020 .№ 66 «Про прийняття комунального закладу Новоолександрівський ясла-садок «Сонечко» Каланчацької районної ради Херсонської області у комунальну власність Каланчацької  селищної ради Херсонської області».
31. Про внесення змін до рішення шостої сесії Каланчацької селищної ради  Херсонської області від 24.12.2020 № 65 «Про прийняття комунального закладу Новоолександрівська загальноосвітня  школа I-III ступенів Каланчацької районної ради Херсонської області у комунальну власність Каланчацької селищної ради Херсонської області».
32. Про внесення змін до рішення  шостої сесії Каланчацької селищної ради  Херсонської області від 24.12.2020 № 68 «Про прийняття комунального закладу Олексіївський ясла-садок «Дзвіночок» Каланчацької районної ради Херсонської області  у комунальну власність Каланчацької  селищної ради Херсонської області».
33. Про внесення змін до рішення шостої сесії Каланчацької селищної ради Херсонської області від 24.12.2020 № 67 «Про прийняття комунального закладу Олексіївська загальноосвітня школа I-III ступенів Каланчацької районної ради Херсонської області у комунальну власність Каланчацької  селищної ради Херсонської області».
34. «Про  внесення змін до структури та штатної чисельностікомунального некомерційного підприємства Каланчацька лікарня» Каланчацької селищної ради Херсонської області.
35. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь