A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 17.02.2021 18:09
Кількість переглядів: 666

Фото без описуСьогодні, 17 лютого, відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради під головуванням селищного голови Фоміної С.В.

 

До порядку денного було включено 16 основних та 5 додаткових питань.

На засіданні члени виконкому заслухали питання про підсумки виконання бюджету Каланчацької селищної територіальної громади за 2020 рік, Програми економічного, соціального та культурного розвитку Каланчацької селищної ради та інших цільових програм; звіт про роботу адміністративної комісії.

 

В ході розгляду питань порядку денного було затверджено Положення про квартирний облік та про комісію з визначення кандидатур на присвоєння почесного звання України  «Мати-героїня»; схвалено програми забезпечення препаратами хворих на цукровий та нецукровий діабет жителів Каланчацької територіальної громади на 2021-2023 роки, з локалізації та ліквідації амброзії полинолистої, підтримки КНП «Каланчацький центр первинної медико-санітарної  допомоги» та КНП «Каланчацька лікарня» на 2021 рік.

 

За розглядом заяв громадян про надання дозволу на видалення зелених насаджень, про зміну адреси об’єктів нерухомого майна було також прийнято відповідні рішення.

 

За пропозицією селищного голови було запропоновано прийняти рішення щодо проведення 11 березня поточного року свята Масляної.    

 

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті громади.

 

 

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами виконавчого комітету


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь