A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Каланчацька дитяча музична школа -джерело юних талантів

Дата: 06.03.2021 18:11
Кількість переглядів: 892

Фото без описуІз самого народження музика приходить у наше життя. Це, перш за все, мамина колискова, а також мелодії музичних іграшок. Потім музичне виховання дитина отримує в дитячому садку, а в подальшому - у школі. Але перші кроки на шляху музичної освіти дитина робить у музичній школі.

У Каланчацькій дитячій музичній школі створені чудові умови для розкриття та розвитку даних від природи музичних здібностей дитини. Музична школа живе насиченим творчим життям та впевнено втілює свої проєкти і задуми під керівництвом директора закладу Годіної Валентини Семенівни.

Учні школи беруть активну участь та стають переможцями численних міжнародних, всеукраїнських, обласних та інших конкурсів і фестивалів. Значна кількість перемог є показником якісної та професійної роботи педагогів школи Кушніренко Л.М., Верещаги С.М., Кір’ян А.А., Микитюк Т.А., Шендрик Л.О, Степашко С.М., які всебічно розвивають творчі здібності учнів, виховують справжніх шанувальників музичного мистецтва.

Багато хто з обдарованих дітей обирає заняття музикою собі за професію. А якщо і складається доля по іншому, то все одно, роки навчання у музичній школі залишають у їхніх серцях назавжди свій неповторний слід.

От і в п’ятницю, напередодні 8 Березня, у Каланчацькій ДМШ відбувся святковий концерт. На ньому були представлені музичні номери та пісні у виконанні вихованців музичної школи. Яскрава і талановита Нікіфорова Аріна відкрила концерт сольним виступом. Всі присутні були зачаровані грою ансамблю юних скрипалів. Приємно вразили своєю виконавською майстерністю гри на народних інструментах учні школи Лі Сергій, Охват Михайло, Редька Альона. Музичним подарунком став виступ інструментального ансамблю «Дивертисмент».

Глядачі були в захваті! Адже, музика, що виконується дітьми, ніколи і нікого не може залишити байдужим.

 

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь