КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Будівельник – це покликання!

Дата: 18.03.2021 16:40
Кількість переглядів: 602

Фото без описуБудівельники… Творці «історії в камені»… Їхніми руками цеглинка за цеглинкою закладається майбутнє нашої країни. Нові школи, дитячі садочки, лікарні, храми, житлові мікрорайони, велика різноманітність інфраструктурних об’єктів — усе це результати їхньої щоденної роботи. 

Ось і в Каланчаку в 1971 році Вадимом Мойсейовичем Дроздинським було засновано пересувну механізовану колону-159 тресту «Каховсільбуд». 
Для жителів селища - це саме та організація, яка побудувала в Каланчаку та районі палац культури, кінотеатр, лікарню, школи, дитячі садки, ферми, багатоповерхові будинки. 
У  1979 році «ПМК-159» очолив досвідчений фахівець, який віддавав роботі всі свої сили, знання та час - Федір Іванович Фурса. Далі керівниками цієї організації були Кумейко В.Д., Падурець А.Н., Дяговець М.І., Базилів Б.В., Пацай С.Б.

 

Фото без описуБудівельниками з великої літери сміливо можна назвати ветеранів організації, які все своє життя присвятили важкій, але такій необхідній професії: Березка Ю.А., Амосюк І.О., Руденко Т.С., Гладка Л.В., Пестушко В.М., Голота С.П., Димко Д.Д., Колісніченко С.В., Кушніренко Н.Т., Гілевич В.Н., Таран Л.А. та багато інших.Фото без опису

Будівельна галузь є локомотивом економічного розвитку нашої громади, області та країни, і нехай вона продовжує свій розвиток та приносить результати. 

Здоров’я, натхнення і нових ідей всім працівникам цієї галузі.

 

 

 

У статті використано матеріали нарису //Каланчак... Перлина таврійського краю/ автор Надія Федкевич. - 166 с.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь