A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Будівельник – це покликання!

Дата: 18.03.2021 16:40
Кількість переглядів: 550

Фото без описуБудівельники… Творці «історії в камені»… Їхніми руками цеглинка за цеглинкою закладається майбутнє нашої країни. Нові школи, дитячі садочки, лікарні, храми, житлові мікрорайони, велика різноманітність інфраструктурних об’єктів — усе це результати їхньої щоденної роботи. 

Ось і в Каланчаку в 1971 році Вадимом Мойсейовичем Дроздинським було засновано пересувну механізовану колону-159 тресту «Каховсільбуд». 
Для жителів селища - це саме та організація, яка побудувала в Каланчаку та районі палац культури, кінотеатр, лікарню, школи, дитячі садки, ферми, багатоповерхові будинки. 
У  1979 році «ПМК-159» очолив досвідчений фахівець, який віддавав роботі всі свої сили, знання та час - Федір Іванович Фурса. Далі керівниками цієї організації були Кумейко В.Д., Падурець А.Н., Дяговець М.І., Базилів Б.В., Пацай С.Б.

 

Фото без описуБудівельниками з великої літери сміливо можна назвати ветеранів організації, які все своє життя присвятили важкій, але такій необхідній професії: Березка Ю.А., Амосюк І.О., Руденко Т.С., Гладка Л.В., Пестушко В.М., Голота С.П., Димко Д.Д., Колісніченко С.В., Кушніренко Н.Т., Гілевич В.Н., Таран Л.А. та багато інших.Фото без опису

Будівельна галузь є локомотивом економічного розвитку нашої громади, області та країни, і нехай вона продовжує свій розвиток та приносить результати. 

Здоров’я, натхнення і нових ідей всім працівникам цієї галузі.

 

 

 

У статті використано матеріали нарису //Каланчак... Перлина таврійського краю/ автор Надія Федкевич. - 166 с.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь