КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Проект SES – Cлужба Старших Експертів

Дата: 23.03.2021 08:06
Кількість переглядів: 578

Фото без описуФонд німецької економіки з міжнародного співробітництва в Україні пропонує підприємствам, що знаходяться на території нашої громади, взяти участь у міжнародному Проекті SES – Cлужба Старших Експертів.

Служба Старших Експертів (SES) - це провідна німецька організація та однойменний благодійний фонд, що направляє фахівців з Німеччини на проекти в інші країни на громадських засадах.

Тобто, експерти із різноманітних сфер діяльності, які мають багаторічний професійний досвід, готові на безоплатній основі працювати на будь-якому підприємстві та надати співробітникам допомогу, відповідно до поставлених керівником задач.

Що пропонується?

Безкоштовна подача заявки. Проект оплачує всі ключові видатки (страховки,перельоти, організаційні витрати на залучення експерта).

SES - це більше 12 000 експертів, які надають свою допомогу на громадських засадах. Секрет їхнього успіху - багаторічнийпрофесійний досвід в 50 галузях економіки і 500 професійних сферах.

SES працює з 1983 року і вже реалізували понад 50 000 проектів в 160 країнах світу: в Африці і на Близькому Сході, в Азії та Середньої Азії, в Латинській Америці і Вест-Індії, в Центральній, Східній і Південно-Східній Європі, на Кавказі, а також в Україні.

У разі виникнення питань звертатись за телефоном +38(095)50-14-809


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь