КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Проведено позачергове засідання комісії з ТЕБ та НС

Дата: 27.03.2021 17:48
Кількість переглядів: 460

Фото без опису26 березня 2021 року відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 
На порядок денний виносились питання про стан епідемічної ситуації, спричиненої гострою респiраторною хворобою COVID-19 та запровадження посилених протиепідемічних обмежень на території Каланчацької територіальної громади.

Прийнявши до уваги протокол засідання регіональної комісії з ТЕБ та НС від 26.03.2021 року № 7, члени комісії одноголосно вирішили:
1)    Підприємствам, установам та організаціям, що знаходяться на території Каланчацької територіальної громади забезпечити безумовне виконання протиепідемічних заходів, які передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 (зі змінами).
2)    Рекомендувати керівникам закладів загальної середньої, позашкільної, мистецької освіти Каланчацької селищної ради забезпечити освітній процес з використанням дистанційної форми навчання з 27 березня по 18 квітня 2021 року.
3)    Заборонити проведення всіх культурно-масових, розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших заходів з 27 березня по 18 квітня 2021 року.
4)    Посилити роботу COVID-патрулів з контролю за дотриманням населенням, а також підприємствами, установами і організаціями карантинних обмежень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь