A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Про започаткування Української мережі демонстраційних ферм

Дата: 01.04.2021 10:34
Кількість переглядів: 544

Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України (НАСДСУ) започатковує проєкт «Українська мережа демонстраційних ферм «Демо-ферми», що реалізується за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО).

Метою проекту є створення мережі демонстраційних ферм на базі діючих сільськогосподарських підприємств, ферм, а також дослідних господарств навчальних та науково-дослідних установ що запровадили кращі практики ведення сільського господарства, переробки сільськогосподарської продукції. Такі демонстраційні ферми мають стати важливим елементом системи сільськогосподарського дорадництва для просування та впровадження нових ідей, новітніх продуктів, техніки, технологій, менеджменту, маркетингу у сфері сільського господарства, для передачі знань за принципом «фермер – фермеру».

Завдання проєкту – допомогти суб’єктам сільськогосподарського мікро-, малого та середнього підприємництва у творення продуктів із доданою вартістю шляхом обміну знаннями, практиками, технологіями та людським капіталом для впровадження інновацій, покращення взаємного навчання та взаємодії.

У разі зацікавленості щодо участі в проєкті, необхідно до 06 квітня 2021 року звернутись до Департаменту розвитку сільського господарства та зрошення Херсонської обласної державної адміністрації за телефонами (0552) 42-27-62, 42-27-51, електронна адреса  guapr@ ukr.net.

 

Джерело: лист Департаменту розвитку сільського господарства та зрошення Херсонської обласної державної адміністрації від 31.03.2021 № 22-343/01/21/019.4.1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь