A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Радіонова Лідія Леонтіївна

Дата: 01.04.2021 15:06
Кількість переглядів: 544

Фото без описуНародилася 03 червня 1932 року в селищі Каланчак Херсонської області. На долю неповнолітньої дев'ятирічної Лідії випали тяжкі випробування Великої Вітчизняної війни, окупації селища, які назавжди закарбувалися в її пам'яті. 

У 1950 році закінчила 10 класів Каланчацької середньої школи № 1 імені Н.К. Крупської й вступила в Херсонський педагогічний інститут, на природничо-геграфічний факультет, який закінчила з відзнакою.
Згодом вступила до Сімферопольського педагогічного інституту, на географічний факультет, який також закінчила з відзнакою.
Педагогічну діяльність розпочала у 1954 році в Каланчацькій середній школі №1 вчителем географії, заступником директора з навчально-виховної роботи.

З 1968 по 1988 роки Лідія Леонтіївна Радіонова працювала інструктором, завідуючою відділом пропаганди і агітації, секретарем з ідеологічних питань Каланчацького райкому партії.

За роки творчої, життєдіяльності внесла вагомий особистий внесок у розробку соціальної сфери селища, району: дошкільної, шкільної, позашкільної освіти, культури, медичних закладів.
Має високі урядові відзнаки і нагороди:

орден «Знак Пошани» (1986);
медаль «За трудову доблесть» (1973);
орден «Знак Пошани» (1977),
«Відмінник освіти України» (1982).
Ветеран Великої Вітчизняної війни, виявляє високу соціальну активність, веде велику інформаційно-пропагандистську роботу з патріотичного виховання серед учнівської молоді селища, населення Каланчацького району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь