КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

МИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ!

Дата: 09.04.2021 13:21
Кількість переглядів: 809

Фото без описуПочинаючи з 2010 року, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України № 777-р від 31.03.2010 р., на всій території України запроваджено проведення у квітні – травні щорічної акції «За чисте довкілля».

Відповідно до рішення виконавчого комітету від 02.04.2021 р. № 53 на території нашої громади акція «За чисте довкілля» триватиме з 10 квітня по 10 травня 2021 року. 
В рамках цієї акції, 23 квітня 2021 року планується провести наймасштабніше прибирання - День благоустрою, залучивши до участі депутатів селищної ради, членів виконавчого комітету, представників громадськості.

Запрошуємо колективи підприємств, установ і організацій, небайдужих громадян долучитися до щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля».  

Подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже тільки спільними зусиллями ми перетворимо нашу громаду в охайне та комфортне для проживання і відпочинку місце.

Учасникам щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» під час підготовки та проведення заходів враховувати дотримання карантинних обмежень, встановлених чинним законодавством.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь