КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Освітяни, які залучені до проведення ЗНО, зможуть щепитись від COVID-19 у першу чергу

Дата: 15.04.2021 20:00
Кількість переглядів: 379

Фото без описуПрацівників освіти, залучених до проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) у 2021 році, за їхнім бажанням, щеплюватимуть вакциною CoronaVac проти COVID-19 виробництва Sinovac Biotech, яка надійшла до України 25 березня 2021 року.

“Ковід - ковідом, але життя продовжується. Нам треба проводити ЗНО, щоб наші діти закінчували школи, поступали до університетів, реалізовували свої мрії. Тому для нас проведення ЗНО є дуже важливим процесом. Відповідно наш обов’язок захистити тих, хто залучений до проведення оцінювання, тому закликаємо освітян вакцинуватися і бути в безпеці”, – зазначив Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов. 

Освітян вакцинуватимуть організовано мобільними бригадами з імунізації.  За координацію процесів, формування списків охочих вакцинуватись та планування графіку виїздів мобільних бригад відповідають регіональні координатори з вакцинації. Працівники освіти, які залучені до ЗНО та мають бажання вакцинуватися, можуть звертатися до структурних підрозділів з питань освіти обласних державних адміністрацій. Вони, своєю чергою, узагальнять списки та передадуть їх регіональним координаторам з вакцинації для подальшого детального планування.

Через 28 днів після введення першої дози працівників сфери освіти, які матимуть бажання щеплюватися, вакцинують другою дозою з цієї ж партії вакцин CoronaVac. Тобто за кожним щепленим першою дозою буде зарезервована друга доза із цієї ж партії.

Дізнайтеся більше про вакцинацію від COVID-19 на сайті vaccination.covid19.gov.ua 

Джерело: МОЗ України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь