A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

"Слава праці" святкує 90-річний ювілей!

Дата: 05.05.2021 16:53
Кількість переглядів: 606

Фото без описуСьогодні «Слава Праці» відзначає ювілей. Аж не віриться, що вже минуло 90 років відтоді, коли  05 травня 1931 року вийшов перший номер газети, який на той час мав назву «Червоний Перекоп». Згодом видання у 1967 році було перейменовано на «Славу Праці». 

Відрізок часу для друкованого видання, прямо кажучи, чималий.  За ці 90 років змінювалися назва, обсяги, поліграфічне наповнення, тематика публікацій, але незмінним залишається те, що газета завжди була і є близькою читачеві, їй довіряють, її читають. Це, в першу чергу, свідчить про високий професіоналізм творчого колективу в усі часи існування газети.

15 років поспіль редакцію газети очолював Валентин Семенович Чистіков. Газета під його керівництвом постійно  вдосконалювалась,  покращувався  її  вигляд, додавалися нові рубрики та розділи. Газета виходила три рази на тиждень, потім два – в середу й суботу.

Колектив редакції був стабільним, фаховим.  Не по одному десятку років віддали газетярській справі  Інна Олексіївна Голощепова, Галина Петрівна Євтушок, Мирослава Василівна Мельник (Войтюк, Рубцова), Володимир Гнатович Котляр,  Лідія Тихонівна Козачок, Марія Михайлівна Чистікова…

У 1988 році  редакцію газети очолила молодий журналіст Галина Йосипівна Єрмишко. Завдяки творчій праці та невичерпній енергії Галини Йосипівни та колективу редакції,  газета здобула любов читачів та велику повагу далеко за межами району  та  й області. 

З листопада 2016 року редактором газети «Слава праці» призначена Ольга Федорівна Харченко – досвідчений  фахівець, з новими, молодими силами вносить новий струмінь  у створення  нашого часопису.

Кожен редактор «Слави Праці» зберігав кращі традиції газети та примножував їх власними баченнями, новими підходами в подачі та оформленні матеріалів. Кожен журналіст газети залишав свій слід в історії рідного краю.

Водночас, 90-річний ювілей – це також свято мешканців Каланчацької та Мирненської громад, які полюбляють читати «Славу Праці».

Бажаємо працівникам «Слави Праці»  творчого натхнення, нових професійних здобутків та актуальних тем на сторінках газети.

 

З повагою 

Каланчацький селищний голова та працівники апарату селищної ради

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь