КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

14 травня відбувся святковий захід до Дня Європи в Україні

Дата: 14.05.2021 18:33
Кількість переглядів: 705

Фото без опису14 травня 2021 року на площі імені Т.Шевченка у селищі Каланчак відбувся святковий захід до Дня Європи в Україні. Близько сотні небайдужих громадян долучилися до святкування. Це працівники виконавчих органів селищної ради, військові, громадські об’єднання, школярі.

З вітальними словами до всіх присутніх звернулась селищний голова Світлана Фоміна.

У своєму виступі вона зазначила: «Нехай це свято нагадує нам, що Європа починається  не за кордоном України – вона починається із кожного з нас. Потрібно, щоб кожен почав будувати Європу в Україні, починаючи з власної вулиці, власного села чи селища. Впевнена, що незважаючи на всі перепони і труднощі, ми будемо крок за кроком наближатися до високого європейського рівня життя».

Почесне право підняти Державний Прапор України та Прапор Європейського Союзу було надано найкращим учням ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО №1» Харитоновій Катерині та Левицькому Івану.

Святкового настрою додали музичні номери у виконанні неперевершеного співака Олександра Крайнова, популярного молодіжного ансамблю «Злагода» та народного гурту «ХТО» Жовтневського СБК.
 

Фото без опису   Фото без опису

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь