КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

До уваги суб’єктів господарювання, які проводять діяльність у галузях садівництва, виноградарства та хмелярства

Дата: 19.05.2021 13:02
Кількість переглядів: 598

Фото без описуНа виконання розпорядження голови Херсонської обласної державної адміністрації від 26 квітня 2021 року № 309 «Про організацію виконання в області Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства»

доводимо до відома суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність з виробництва виноградарства, садівництва і хмелярства, щодо необхідності подання щороку до 15 жовтня обласній комісії з прийняття рішення щодо компенсації витрат суб'єктам господарювання, які проводять діяльність у галузях садівництва, виноградарства та хмелярства документів згідно з Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 15 липня 2005 року № 587 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України  від 10 березня 2021 року № 185).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь