A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

У Каланчаку відбувся відкритий турнір з футболу, присвячений Міжнародному дню захисту дітей

Дата: 29.05.2021 16:54
Кількість переглядів: 688

Сьогодні,  29  травня 2021 року, на стадіоні «Юність» відбувся відкритий турнір з футболу серед юнаків 2011-2012 р.н., присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

У турнірі взяли участь чотири команди: СДЮСШОР  «Кристал» (м.Херсон), КДЮСШ «Освіта» (м.Херсон), ДЮКФП № 5 (м.Херсон) та ДЮСШ (смт Каланчак). Головний суддя змагань Літвінчук М.М.

Учасників турніру привітала Каланчацький селищний голова Світлана Фоміна, яка зазначила, що проведення таких турнірів є чудовою можливістю для пошуку й розвитку футбольних «зірочок», які в майбутньому прославлятимуть не тільки свій край, а й всю Україну. 

Незважаючи на зовсім юний вік, гравці демонстрували свої навички та неабияку жагу до перемоги. Емоції вирували як на полі, так і за ним: батьки активно підтримували своїх юних спортсменів.

За результатами змагань 1-ше місце здобула команда СДЮСШОР  «Кристал» (м.Херсон), ІІ та ІІІ місця відповідно зайняли команди КДЮСШ «Освіта» (м.Херсон) та ДЮКФП № 5 (м.Херсон).

Після завершення гри начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Ситнікова О.В. та директор Каланчацької ДЮСШ Панчин С.О. вручили  переможцям та учасникам змагань кубки, медалі та грамоти.
 

********
Окреме побажання для «юних футболістів», які не здобули бажану перемогу: мрійте, грайте, отримуйте задоволення! Можливо, не всі з вас стануть зірковими футболістами, але ви маєте в житті ставити перед собою цілі й досягати їх.

        

        

         

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь