A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

«Книжковий дім» відкритий всім

Дата: 07.06.2021 17:01
Кількість переглядів: 563

Фото без описуЕлектронні підручники, планшети, телефони, комп’ютери… Інновації дають нам все більше можливостей пошуку та засвоєння інформації. Однак, не можна заперечити, що паперові книги все одно завжди в моді! Як би люди не прагнули до нового, все ж, у більшості є бажання вмоститися в зручному кріслі з чашкою кави і гортати сторінки улюбленої книги. 

За останні роки книги значно подорожчали. А тому, необхідну наукову літературу  або ж просто цікаву художню книгу можна почитати, завітавши до бібліотеки.

Каланчацька централізована бібліотечна система налічує 13 бібліотек, розташованих майже у кожному населеному пункті нашої громади. Бібліотечний фонд становить понад 200 тисяч примірників і розрахований на те, щоб кожен читач міг знайти літературу відповідно до своїх вподобань та інтересів. Завдяки безкоштовному доступу до Інтернету в бібліотеках  постійно людно. Щорічно послугами ЦБС користується понад 10 тисяч мешканців громади.

Ось уже більше 30 років директором Каланчацької централізованої бібліотечної системи є  Федкевич Надія Василівна. Це мудрий та досвідчений керівник, здібний організатор бібліотечної справи. Саме завдяки її наполегливості ЦБС отримувала гранти на реалізацію багатьох проєктів.

Працівники Каланчацької ЦБС – це дружній колектив однодумців. Серед них: Бабічева В.А., Гавран О.А., Гончарова В.В., Гриценко О.О., Добровольська І.П., Качур О.П., Красновська-Кафтан І.С., Молдован М.М., Хребір Н.А., Частило С.В., Шаваровська Л.М., Юдіна Є.С., Яковлєва Н.В. - досвідчені бібліотекарі, які повністю присвятили себе служінню бібліотечній справі. У них навчаються та переймають досвід молоді співробітники  Адаменко Л.В., Жук Т.В.,  Мазник О.В., Папко А.В., Штефлюк О.М.

Бібліотечна діяльність  - це самовіддана та кропітка праця. Працівникам бібліотеки необхідно бути компетентними у різних галузях знань, тримати в пам'яті різноманітну інформацію та її джерела. Сьогодні у бібліотечній справі залишаються лише ті, хто має покликання до цієї професії, любить її, цінує, не дивлячись на невелику заробітну плату.

 

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами виконавчого комітету селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь