КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

На честь видатного лікаря Лятецької Л.В. відкрита меморіальна дошка

Дата: 15.06.2021 17:10
Кількість переглядів: 533

Фото без описуЛятецька Людмила Володимирівна (07.11.1941- 16.06.2020) все своє життя  присвятила медицині, пройшовши шлях від лікаря-отоларинголога до головного лікаря спочатку в Каланчацькій центральній районній лікарні, а з 1981 року по 2015 рік в Херсонській дитячій обласній лікарні.

За свою кропітку щоденну роботу отримала почесні звання Герой України та заслужений лікар України.

Людмила Володимирівна зробила значний внесок у формування системи  охорони здоров’я дитячого населення Херсонщини. Це створення системи надання медичної допомоги  новонародженим дітям, розвиток спеціалізованої та високоспеціалізованої допомоги дітям, впровадження сучасних технологій у  лікувально-діагностичному процесі,  розвиток дитячої нейрохірургії, кардіохірургії, ортопедії, імунології, медичної генетики. Саме завдяки її ініціативі побудували неонатальний корпус, а дитяча обласна клінічна лікарня неодноразово отримувала почесні грамотами.

У перші роковини для увіковічнення пам’яті Людмили Лятецької в закладі, якому лікар присвятила своє життя, відкрили меморіальну дошку.

За матеріалами офіційного сайту Херсонської ОДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь