КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Заходи щодо проведення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 17.06.2021 08:19
Кількість переглядів: 492

Фото без описуДо Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, який відзначають щорічно 22 червня, у громаді відбудуться тематичні виставки, церемонії покладання квітів, поминальний молебень. Відповідний план заходів із підготовки і відзначення цього скорботного дня затверджено рішенням виконавчого комітету від 16.06.2021 року № 94.

22 червня об 08:30 год. біля меморіалу загиблим воїнам буде проведено поминальний молебень за загиблими захисниками Батьківщини.

У цей же день о 10:00 год. відбудеться урочисте покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків воїнам, які загинули на фронтах Другої світової війни в усіх населених пунктах громади. На будівлях органів державної влади та місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій буде приспущено Державний Прапор України із чорними стрічками. 

21-22 червня в бібліотеках Каланчацької ЦБС за окремим графіком відбудуться тематичні години, книжково-ілюстровані виставки, присвячені безсмертному подвигу наших співвітчизників.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь