A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

"Все починається з дільничного" - до Дня дільничного офіцера поліції

Дата: 18.06.2021 18:50
Кількість переглядів: 457

Фото без описуЩороку 18 червня  в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. Це свято справжніх чоловіків, професіоналів своєї справи.

Нелегкі робочі будні вимагають від кожного дільничного офіцера високого професіоналізму, повної віддачі сил та постійної готовності до самопожертви заради тих, хто потрапив у біду.  В них немає ні свят, ані вихідних. Робочий день інколи триває до пізньої ночі.

Начальнику сектору превенції ВП №2 Скадовського відділу поліції ГУНП в Херсонській області, майору поліції Артему Самвеловичу Оганісяну, який у правоохоронних органах служить з 2004 року, це відомо як нікому. За цей час він навчився найголовнішому у своїй роботі - вмінню спілкуватися із населенням, вникати в проблеми людей, добувати і аналізувати інформацію про різні події та правопорушення.

Маючи за плечима багаторічний досвід роботи «на землі», він не втратив віру у справедливість і продовжує виконувати складну і відповідальну місію – підтримання правопорядку на території нашої громади.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та вірність обраній професії Оганісян А.С. неодноразово був відзначений подяками від керівництва. 
Але, сам Артем відзначає, що кожного дня він виконує свою роботу не заради грамот чи відзнак, найбільша винагорода для нього – подяка від людей.

 

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь