A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

16 липня - День бухгалтера України

Дата: 16.07.2021 12:14
Кількість переглядів: 523

Фото без опису16 липня - День бухгалтера України. Що ми знаємо про бухгалтерів?

Бухгалтер – професія затребувана. Скільки б не минуло часу, як би не змінювався світ, бухгалтери будуть потрібні до тих пір, поки будуть існувати економічні відносини.

Бухгалтер – професія, яка підійде не кожному. Для роботи бухгалтером потрібні посидючість, терпіння і уважність до деталей, вміння працювати з великою кількістю інформації, аналізувати її, узагальнювати.

Щоб бути хорошим бухгалтером, потрібно володіти допитливістю і прагненням до вивчення нового. Оновлення законодавства відбувається дуже часто, і щоб бути в курсі важливих змін, потрібно багато читати професійної літератури і відвідувати навчальні семінари.

Бухгалтер - це в першу чергу велика відповідальність.  Помилки в роботі бухгалтера можуть призвести до фінансових втрат, а  недостовірність в обліку призводить до неправильно розрахованим податків і зборів тощо.

Тож сьогодні  ми маємо прекрасну можливість висловити слова вдячності нашим бухгалтерам за щоденну сумлінну працю та вірність професійному обов’язку. А також побажати їм щастя та сімейного благополуччя, невичерпної енергії та наснаги, економічної стабільності та впевненості у завтрашньому дні.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь