A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

До Дня хрещення Київської Русі – України

Дата: 28.07.2021 16:20
Кількість переглядів: 462

Щороку, 28 липня в Україні на державному рівні відзначається православне свято - День хрещення Київської Русі – України.

З нагоди цієї визначної події у читальному залі Каланчацької центральної бібліотеки організовано виставку-подію «День Хрещення Київської Русі». На виставці презентовані видання з історії християнства та духовної культури України-Русі.

В цей день у  бібліотеках-філіях також було проведено ряд заходів, а саме: виставка – огляд «Святий Володимир – України хреститель»  (Новокиївська бібліотека), виставка-духовний орієнтир «Духовні цінності українського народу» (Привільська філія), книжкові виставки «Прихід Русі до християнства» (Гаврилівська бібліотека) та «Хрещення Русі – крок в майбутнє» (Хорлівська філія).

Про  духовні, культурні та економічні аспекти  прийняття християнства йшла мова на історичній годині «Хрещення Русі», що відбулася   в   Каланчацькій  селищній  бібліотеці.

У цей святковий день бажаємо усім Божої благодаті, міцного здоров’я та добробуту, наснаги та успіхів у подальшій діяльності на благо України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь