A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

На Херсонщині посилюють контроль за дотриманням протиепідемічних заходів

Дата: 12.08.2021 13:49
Кількість переглядів: 248

Фото без описуВ Україні лікарі починають фіксувати негативну тенденцію щодо збільшення госпіталізацій хворих з коронавірусом. На жаль, на Херсонщині також.

Тож працівники Головного управління Національної поліції в Херсонській області посилюють контроль за дотриманням протиепідемічних обмежувальних заходів та принципово реагуватимуть на порушення встановлених карантинних правил.

Як повідомляють поліцейські, COVID-патрулі більш принципово перевірятимуть дотримання карантинних норм в громадських закладах, у громадському транспорті, а також проводитимуть роз’яснювальну роботу з громадянами щодо необхідності дотримання карантинних заходів. Якщо громадяни будуть свідомо порушувати карантинні обмеження та категорично відмовлятимуться виконувати законні розпорядження працівників поліції – правоохоронці реагуватимуть жорстко та притягуватимуть їх до відповідальності.

Закликаємо жителів області бути відповідальними та дотримуватися всіх карантинних обмежень, соціальної дистанції, користуватися засобами індивідуального захисту, уникати місць скупчення людей.

Джерело: Херсонська ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь