A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відбулося засідання виконавчого комітету Каланчацької селищної ради

Дата: 18.08.2021 17:48
Кількість переглядів: 695

Фото без описуСьогодні, 18 серпня 2021 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Каланчацької селищної ради.

На початку засідання було внесено ряд доповнень до порядку денного, які були підтримані членами виконкому. Серед них питання, що стосуються діяльності освітніх закладів громади, схвалення прогнозу бюджету на 2022-2024 роки та інші.

За пропозицією служби у справах дітей виконком селищної ради погодив позбавлення батьківських прав – остаточне рішення прийматиме суд. Також члени виконкому надали дозволи на укладання договору дарування та іпотеки. Рішення з  цих питань приймались з урахуванням, в першу чергу, інтересів дітей.

Серед звернень громадян, що виносились на розгляд виконкому, більшість стосувалась клопотання перед Херсонським обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі про надання пільгового кредиту, надання дозволу на приватизацію квартири, на розміщення тимчасової споруди.

Погодили на засіданні також виділення адресної одноразової грошової допомоги, адже до селищної ради регулярно звертаються люди, яким життєво необхідна фінансова підтримка у лікуванні тяжких хвороб.

На чергову сесію селищної ради готується проєкт рішення про призупинення у 2021/2022 році роботи Каланчацької філії ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО № 1». Виконком погодив пропозицію. Рішення прийматимуть депутати під час сесії.

Наостанок, члени виконкому розглянули колективне звернення мешканців багатоквартирних будинків в смт Каланчак (Херсонська, 27 та З.Космодем’янської, 1-А) щодо порушення громадського порядку та санітарних норм магазину «Продукти 24».

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб сайті Каланчацької територіальної громади.
 

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь