A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

У селі Новоолександрівка відбувся мітинг, присвячений вшануванню пам’яті та перенесенню пам’ятного знака загиблому воїну

Дата: 25.08.2021 11:37
Кількість переглядів: 716

24 серпня в с. Новоолександрівка відбувся мітинг, присвячений вшануванню пам’яті та перенесенню пам’ятного знака Олександру Володимировичу Мартинюку, загиблому воїну 26-ої артилерійської бригади імені генерала-хорунжого Романа Дашкевича.

Цього дня на центральній площі села зібралися військові, батьки загиблого воїна, місцеві жителі та гості.

У вступному слові староста села Наталя Гаффарова зазначила, що наш святий обов’язок пам’ятати та шанувати героїв, які віддали свої життя за майбутнє своєї Батьківщини.

Ініціатором встановлення пам’ятного знаку стала громадська організація «Таврійський край». До присутніх звернувся голова громадської організації Петро Лелеко, який відзначив, що пам’ятний знак стане нагадуванням наступним поколінням про героїзм  бійців, які загинули за незалежність України.

Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Ірина Куюн, наголосила, що українці виборюють своє право на самостійне, вільне життя дорогою ціною. І лише народна пам’ять робить імена воїнів, що поклали свої життя на вівтар незалежної та соборної України, безсмертними.

На заході також був присутній заступник командира першого самохідного артилерійського дивізіону Валерій Юзефович, який запевнив, що українські воїни завжди готові захищати свою державу і зроблять усе, аби ворог пішов з нашої землі.

Світлу пам’ять воїнів, які віддали своє життя, увійшовши в безсмертя, присутні вшанували хвилиною мовчання. На знак вічної скорботи за полеглими захисниками до пам’ятного знаку були покладені вінки та квіти.

Будьмо горді, що маємо таких мужніх і славних захисників, будьмо гідними їх подвигу!

Слава Україні! Навіки слава її Героям!

    

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь