A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

В другу суботу вересня в Україні відзначають День фізкультури та спорту

Дата: 11.09.2021 09:18
Кількість переглядів: 478

Фото без описуЩорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають день фізичної культури та спорту. Це свято фізкультурників, спортсменів, тренерів, а також усіх тих, хто займається спортом, веде  здоровий спосіб життя. Адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

Наша громада завжди славилася своїми спортивними талантами. За це щира подяка тренерам-викладачам, ветеранам спорту, вчителям фізичної культури, спортсменам, які власним прикладом залучають дітей, молодь та людей старшого покоління до занять фізкультурою і спортом, виховують в них почуття сміливості, наполегливості, витримки, спортивного азарту, взаємовиручки і підтримки.

В першу чергу низький уклін  та побажання міцного здоров’я тренерам – ветеранам: Марценюку В.Т., Сорочану В.І., Надєєву Д.Г.

З особливою повагою слід відзначити щоденну кропітку роботу тренерів-викладачів. Це люди, які вчать долати перепони, вірити в себе, плекають волю до перемоги. Серед них: Панчин С.О., Харченко А.М., Жданов С.В., Скальський А.О., Любонько Є.В., Білобров О.О., Блищик Е.П., Літвінчук М.М., Вершок Я.О.

Важко переоцінити роль вчителів фізичної культури, які допомагають учням пізнати свої спортивні можливості та здібності, позитивно налаштовують та вселяють надію. Діти залюбки відвідують уроки фізкультури Бавуса І.М., Жука Г.І., Кононенко К.Ю., Хохлова В.О.

Ми пишаємося мешканцями нашої громади, для яких спорт – не просто слово, а сенс всього життя. За популяризацію здорового способу життя, особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Каланчацької громади висловлюємо слова вдячності: Миколі Косенку, Євгену Притуляку, Ярославу Шелесту, Олегу Філіппову, Миколі Крупі. 

Вітаємо усіх зі святом. Бажаємо здоров’я, натхнення, вагомих досягнень та лише призових місць.

 

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь