A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Вміння надавати першу допомогу рятує життя

Дата: 27.09.2021 11:10
Кількість переглядів: 363

Фото без описуНа базі Каланчацької ДЮСШ 24 та 25 вересня 2021 року було організовано навчання «Надання першої домедичної допомоги» за участю представників Обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Висловлюємо велику вдячність організатору навчання Петруненко Тетяні Дмитрівні та представникам Міжнародного Комітету Червоного Хреста – Ларіоновій  Тетяні Миколаївні та Андрєєвій Ірині Миколаївні.

З учасниками були відпрацьовані такі прийоми першої допомоги, як первинний огляд постраждалого, відновне положення, порушення прохідності дихальних шляхів, непритомність, відсутність дихання, кровотечі та їхня зупинка, невідкладні стани, травми.
Присутні мали змогу відпрацювати теоретичні заняття на практиці.

Інструктори Товариства Червоного Хреста України моделювали різні екстремальні ситуації, в яких потрібно було діяти злагоджено, швидко та професійно. Адже в паніці людина може розгубитись, а відпрацьований на практиці алгоритм дій допоможе швидко і правильно зреагувати.

«Від своєчасної та правильно наданої першої допомоги залежить життя та здоров’я постраждалого. Бувають навіть такі випадки, коли постраждалий мусить надавати першу допомогу сам собі і має знати, як це правильно зробити»,- зазначали інструктори.

Теоретичні та практичні основи та імітація надзвичайних ситуацій дали можливість працівниками закладів освіти Каланчацької громади оволодіти базовими принципами надання першої допомоги. 

 

Відділ освіти, молоді та спорту, культури та туризму                                                                                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь