A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

20 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 20.10.2021 15:13
Кількість переглядів: 784

Фото без описуСьогодні, 20 жовтня, відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради. У роботі взяли участь 11 членів виконкому. До порядку денного було включено 19 основних та 2 додаткових питання.

Засідання розпочалося із розгляду звіту про виконання бюджету Каланчацької селищної територіальної громади за 9 місяців 2021 року. Як доповіла начальник фінансового відділу Швець В.Л., за звітний період бюджет громади з власних надходжень виконано на 109,6 відсотка.

Згідно плану роботи на II півріччя поточного року  члени виконкому обговорили підсумки відпочинково-оздоровчої кампанії 2021 року (інформувала Єрмишко О.О.), інформацію щодо виконання заходів з підготовки комунальних підприємств, бюджетних установ та організацій до  роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років (доповідав Мороз І.С.).

Відповідно до підпункту 3 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» було заслухано звіт про роботу головного лікаря КНП «Каланчацька лікарня» Грекова Р. В.  за  II півріччя 2020 року та  9 місяців 2021 року. Він акцентував увагу на проблемних питаннях в сфері охорони здоров’я та шляхах їх вирішення.

Члени виконкому розглянули питання, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей, серед яких: призначення опікуна для дитини, позбавленої батьківського піклування та надання дозволу на укладання договору дарування (інформувала Хребір О.М.).

Ухвалено низку рішень щодо присвоєння та зміни адресних номерів, благоустрою території прилеглої до багатоквартирного житлового будинку, надання адресної матеріальної допомоги на лікування, поховання тощо (доповідав Данько В.В.). 

Розглянуто заяви 4-х мешканців громади щодо клопотання перед Херсонським обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі про надання пільгового кредиту (інформувала Гришко О.Г.).

Не підтримано членами виконкому та відправлено на доопрацювання питання щодо надання дозволу на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті селищної ради.

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь