A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

До Дня працівника соціальної сфери

Дата: 07.11.2021 10:17
Кількість переглядів: 476

Фото без описуЩороку у першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Цей  день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Робота в сфері соціального захисту потребує професіоналізму, досконалого знання законодавчої бази, що постійно змінюється, уважності, витримки й терпіння, сумлінного виконання обов’язків.

Прагнення допомогти кожному в непростих життєвих ситуаціях є характерною професійною рисою працівників Центру надання соціальних послуг Каланчацької селищної ради. Цей заклад вже близько 17 років очолює Костецька О.М. 

«Це серйозна та відповідальна робота, мета якої надати підтримку та допомогу найвразливішим категоріям громадян. Потрібно знайти підхід до кожного, з розумінням віднестись до проблеми. В багатьох випадках нам доводиться вислуховувати критику.  Та бажання допомогти людям допомагає долати усілякі труднощі та негаразди», - зазначає директорка Центру.

Значну частину свого трудового шляху присвятили соціальній роботі Ляшевич О., Риботецька В., Клубко Н., Сайчишина А., Торопкова-Шестаковська О., Пашкурна Т., Гаєвська О.

За значний особистий внесок у сприянні вирішення питань соціального захисту населення на території громади слід відзначити  і спеціалістів управління праці та соціального захисту населення Скадовської РДА. Серед них: Костецька Н.О., Сальник О.Р., Ковальова І.М. 

Водночас, хочеться засвідчити високу оцінку і вдячність працівникам, які щоденною працею проявляють милосердя, допомагають долати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості дітям-сиротам, багатодітнім сім'ям, матерям-одиночкам, дітям з сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах. За компетентність і сумлінну працю щира подяка Коваленко С.І. та Хребір О.М.

Шановні працівники  соціальної  сфери вашу роботу, можливо, не кожному видно. Але ті, кому вона необхідна, відчувають її.  Бажаємо вам миру, здоров'я й Божої благодаті на рідній землі. Зі святом!

 

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь