A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

17 листопада відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 17.11.2021 13:55
Кількість переглядів: 1093

Фото без описуСьогодні, 17 листопада, відбулося засідання виконавчого комітету під керівництвом селищного голови Світлани Фоміної. У роботі взяли участь 12 членів виконкому та запрошені. На порядок денний винесено 16 основних та 1 додаткове питання.

Першим розглянули проєкт Програми економічного, соціального та культурного розвитку Каланчацької територіальної громади на 2022 рік. Дане питання викликало жваву та досить тривалу дискусію у присутніх. Зрештою, цей проєкт рішення не був підтриманий членами виконкому та відправлений на доопрацювання.

Наступним слухали питання про роботу закладів культури нашої громади. Інформувала в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Оксана Єрмишко. За результатами доповіді зроблено висновок про те, що одним із головних чинників забезпечення ефективної роботи закладів культури є покращення стану матеріально технічної бази, яка не відповідає вимогам сьогодення: застаріла і потребує значного поліпшення; оснащення звуковою апаратурою, музичними інструментами, сценічними костюмами.

Заслухавши інформацію керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Ірини Куюн присутні розглянули та затвердили  ряд заходів щодо проведення у 2021 році Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»,  з реалізації в Каланчацькій територіальній громаді Концепції розвитку цифрових компетентностей на 2021-2025 роки, а також створили організаційний комітет з підготовки та проведення заходів щодо відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю.

В ході засідання обговорено та схвалено програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища та захисту населення і території громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Наступні чотири основних питання стосувалися сфери містобудування, архітектури та комунальної власності. А саме: надання дозволу на приватизацію квартири, на зміну адреси об’єктів нерухомого майна та  ще два питання щодо встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (доповідав Данько В.В.).

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет було питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Причому, адресну матеріальну допомогу надано не лише на лікування, а й на поховання та усунення наслідків надзвичайної ситуації (пожежі).

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті селищної ради.

 

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь