КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Заходи до Дня пам'яті жертв Голодомору

Дата: 24.11.2021 12:36
Кількість переглядів: 774

Фото без описуОстання субота листопада – День вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932 – 1933 років. Цього дня у населених пунктах Каланчацької громади  відбудуться жалобні заходи, поминальні панахиди, тематичні виставки та традиційна акція «Запали Свічку пам'яті».

Зокрема, 27 листопада 2021 року о 09:00 годині відбудеться поминальний молебень за жертвами голодоморів в Україні та покладання квітів до пам’ятного знаку жертвам голодомору, що розташований у центральному парку селища Каланчак.

О 16:00 буде оголошено хвилину мовчання на вшанування пам’яті жертв голодоморів, а також проведено загальноукраїнську акцію «Запали Свічку пам'яті». У цей час кожен охочий може долучитися до акції та встановити свічку на підвіконні власної оселі.

У бібліотечних закладах громади з 25 по 29 листопада поточного року презентують перегляди літератури, виставки-реквієми та виставки пам’яті на тему голодоморів в Україні.

Ми ніколи не повинні забувати тих чорних, трагічних і болючих сторінок історії нашого народу.

 

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь