A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

15 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 15.12.2021 14:39
Кількість переглядів: 425

Фото без опису15 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, у роботі якого взяли участь 9 членів виконкому та запрошені. На порядок денний було винесено 18 основних та 2 додаткових питання.

Першою інформувала начальник фінансового відділу Валентина Швець. Вона ознайомила присутніх з проєктом бюджету Каланчацької селищної територіальної громади на 2022 рік. 

У ході засідання члени виконкому заслухали звіти та схвалили проєкти програм щодо підтримки Каланчацького ЦПМСД та КНП «Каланчацька лікарня». Також схвалено проєкт Програми економічного, соціального та культурного розвитку селищної ради на 2022 рік, який був доопрацьований та погоджений з старостами населених пунктів громади. 

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет,  були ті, що стосувались захисту прав дітей, благоустрою та комунальної сфери.

Окрім того, розглянуто заяви громадян щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень, про зміну адреси об’єктів нерухомого майна, про надання адресної матеріальної допомоги, про постановку на квартирний облік тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Каланчацької територіальної громади у розділі «Офіційні документи». 

 

Автор: Ірина КУЮН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь